NaslovnicaVijestiSa 18 godina je odveo svoj tim u Seriju A: Danas ima...

Sa 18 godina je odveo svoj tim u Seriju A: Danas ima 19 godina, a Juventus je spreman platiti 50 milijuna eura za njega!

Juventus navodno nastavlja s svojim planov za dovođenje veznjaka Brescie Sandra Tonalija ovog ljeta.

Sa 18 godina

19-godišnjak je bio ključna figura u uspješnom Brescijinom promaknuću prošle sezone za povratak u Seriju A i dokazao je da je u stanju igrati na ovoj razini većim dijelom do sada ove sezone.

Do danas je nastupio 20-ak puta, igra na sredini terena i postigao je jedan pogodak, te četiri asistencije, a kako on i dalje impresionira, čini se kao da bi to moglo pojačati slučaj Juventusu da napravi svoj transfer.

Prema Goal Italija, vladajući prvaci Serije A imaju talentiranog mladića za ljeto, iako je napomenuto da Brescia možda zahtijeva oko 50 milijuna eura.

To je mnogo novca za mladog igrača koji ima još puno toga da dokaže, ali takva je bila impresivna priroda njegove forme i kvaliteta i potencijala kojeg je do sada pokazao, Tonali bi mogao biti razuman ulog za dugoročnu budućnost.

U izvještaju Goal Italija, dodaje se da se očekuje da Juventus nastavi pratiti talijanskog internacionalu od sada pa do kraja sezone, a sportski direktor Fabio Paratici neće oklijevati u tom transferu ako budu potpuno uvjereni da bi on bio uspješan dodatak ekipi.

Sa Sami Khedirom, Blaisea Matuidijem i Miralema Pjanićem koji ne postaju mlađi, možda je došlo vrijeme da se razmotre dugoročne zamjene u tom dijelu terena, a Tonali bi sigurno donio obilje tehničke kvalitete i kreativnosti u Juventusov vezni red, ako se bude preselio u Torino.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!