NaslovnicaVijestiSA NJIM BI IMALI NAJBOLJI SASTAV NA SVIJETU: Juventus u pregovorima za...

SA NJIM BI IMALI NAJBOLJI SASTAV NA SVIJETU: Juventus u pregovorima za najveći transfer ikada!

Juventus je navodno otvorio pregovore sa PSG-om o ambicioznom transferu brazilske superzvijezde Neymara.

Juventus u pregovorima

Barcelona i Real Madrid su također zainteresirani, premda se čini da Juve sada može biti ispred svojih rivala, jer su već započeli razgovore oko ovog transfera, javlja AS.

Španjolski mediji tvrde da je Juventus ponudio cifru od oko 100 milijuna eura PSG-u, zajedno sa ponudom Paulo Dybale koji bi se preselio na Park Prinčeva kao dio dogovora.

Barcelona također priprema službenu ponudu, piše AS, ali to bi bio senzacionalni potpis za talijanske prvake ako mognu da ga sprovedu.

POSLUŠAO NAS I DOBIO 2220 DOLARA NA KLADIONICI: Pogledajte sretnog kladioničara koji je pogodio 14 parova na jednom listiću!

Juventus je odradio odličan posao prošlog ljeta kada su doveli Cristiana Ronalda, dok su to uradili i ove godine dovodeći Matthijsa de Ligta iz Ajaxa.

Dovođenje Neymara bi bila još jedna velika kupovina kako bi pokušali da osvoje Ligu prvaka i sastave jednu od najboljih momčadi u svjetskom nogometu.

AS tvrdi da je Gonzalo Higuain još jedan igrač kojeg će klub vjerojatno prodati ako uspiju potpisati Neymara.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!