NaslovnicaVijestiSada je i SLUŽBENO: United dovršio transfer Jadona Sancha!

Sada je i SLUŽBENO: United dovršio transfer Jadona Sancha!

Manchester United sa zadovoljstvom najavljuje potpisivanje Jadona Sancha, koji potpisuje ugovor do lipnja 2026. godine, uz mogućnost produljenja na godinu dana.

Sancho (21) je u četiri sezone sa Dortmundom postigao 50 golova i 64 asistencije. Engleski internacionalac je bio dio momčadi koja je stigla do finala Europskog prvenstva.

Jadon Sancho je izjavio nakon dolaska: “Uvijek ću biti zahvalan Dortmundu što mi je pružio priliku da igram nogomet u prvoj momčadi, iako sam uvijek znao da ću se jednog dana vratiti u Englesku. Transfer u Manchester United je ostvarenje moga sna i jedva čekam nastup u Premier ligi. Ovo je mlada i uzbudljiva momčad i znam da se zajedno možemo razviti u nešto poseno što će donijeti uspjeh koji navijači zaslužuju. Radujem se suradnji sa menadžerom i njegovim trenerskim timom.”

Ole Gunnar Solskjaer je izjavio: “Jadon predstavlja tip igrača kojeg želim dovoditi u klub. On će godinama biti sastavni dio moje momčadi i radujemo se njegovom nastupu. Njegovi rekordi golova i asistencija govore sami za sebe, a također će nam donijeti ogroman tempo, njuh i kreativnost u momčad.

“Old Trafford će mu pružiti platformu koja mu je potrebna da bi oslobodio svoj neiskorišteni talenat i nastupio na najvišoj razini. Za igrača svojih godina, Jadon je već postigao mnogo i pokazao hrabrost da ode i dokaže se u inozemstvu. Svi se radujemo njegovom dolasku dok se pripremamo za novu sezonu.”

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!