NaslovnicaVijestiSada je i kristalno jasno: Zidane izvrijeđao Balea te mu poručio kako...

Sada je i kristalno jasno: Zidane izvrijeđao Balea te mu poručio kako može napustiti klub

Trener Real Madrida javno je govorio o statusu Garetha Bale, koji jeako blizu izlaznih vrata kluba. Na posljednjoj utakmici sezone protiv Betisa, ponovno je sjedio na klupi što je jasan znak kako Zidane na njega više ne računa.

Zinedine Zidane javno je priznao kako Gareth Bale nije u njegovim planovima. Čini se da je Velšanin postao tehnološki višak u Madridu, a španjolski mediji nagađaju da je već odigrao posljednju utakmicu za Real.

REAL NAPRAVIO JOŠ JEDNU PONUDU ZA PAULA POGBU: Primamljiva ponuda od 44 milijuna funti + zvijezda Los Blancosa!

Na posljednjoj utakmici sezone, koju je Real Real izgubio od Betisa, Bale je cijeli susret proveo na klupi. Za 29-godišnju zvijezdu, sezona je bila iznino loša, ali budući da se Zidane vratio na klupu u ožujku, njegov se status se još više pogoršao.

“Žao mi je što nije igrao, ali ako mislim da se igrač ne uključuje u moj tim, onda moram učiniti ono što mislim da će najbolje funkcionisati za ekipu”, rekao je.

“Nitko ne može promijeniti sve što je Bale učinio za momčad, ali kao trener moram živjeti u sadašnjosti. Posljednjih tjedana računao sam na druge igrače. Čak i da sam imao četvrtu zamjenu, ne bih ga danas poslao u igru”. dodao je.

U šest godina, Bale je osvojio četiri Lige prvaka sa Realom ali u zadnje vrijeme je igrao jako malo. U posljednja tri kola u La Ligi nije odigrao ni minutu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!