NaslovnicaVijestiSada na eBayu možete kupiti Aguerov Range Rover!

Sada na eBayu možete kupiti Aguerov Range Rover!

Range Rover Sergija Aguera postavljen je na eBay nakon preseljenja legende Manchester Cityja u Barcelonu. Prije nego što je napustio City nakon 10 sezona na stadionu Etihad, Aguero je želio vratiti onima koji rade iza scene u klubu.

Sada na eBayu

Osim što je 60 članova Cityevog osoblja iznenadio sa satovima Hublot i Tag Heuer, dao je i značajnu donaciju klupskom rezervnom fondu, te organizirao tombolu za svoj Eange Rover Evoque od 40.000 funti.

Pobjedu je odnio Ally Marland, koji je u Cityju zadužen za dresove od 2012. godine. Na snimkama objavljenim na društvenim mrežama, Aguero predaje automobil uz srdačan zagrljaj.

No, s obzirom da Ally i njegova supruga Nicky već imaju automobile, vozilo je stavljeno na prodaju na eBayu – s pet posto novca koji će biti doniran dječijoj bolnici Derian House, dobrotvornoj organizaciji sa sjedištem u Lancashiru koja pruža palijativni, specijalistički odmor i kraj životnih briga za djecu i mlade odrasle osobe u cijeloj regiji sjeverozapada.

Prva ponuda je bila 23.000 funti i do sada je primio ukupno 21, a najnovija iznosi 29.600 funti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!