NaslovnicaVijestiSada tri Ibrahimovića igraju za PSG!

Sada tri Ibrahimovića igraju za PSG!

Zlatan je možda originalni i jedini, no sada tri Ibrahimovića igraju za PSG. Možemo samo maštati o tri Zlatana, to bi bilo previše za svijet. Umjesto toga, u pitanju su dva mini Ibrahimovića, točnije Zlatanovi sinovi, koji su potpisali za Parižane.

OIR_resizer

Francuski list Le Parisien piše kako su se Maximilian i Vincent Ibrahimović pridružili klupskoj akademiji. Devetogodišnji Maximilian i sedmogodišnji Vincent redovito prate svog oca na utakmicama.

Najboljem strijelcu pariške momčadi u njenoj povijesti na kraju sezone ističe ugovor te se nagađa kako bi Zlatan mogao napustiti Europu i zamijeniti je MLS-om ili će ipak ostati još godinu dana radi svoje djece.

(KIKA) Ð PARIGI Ð Helena Seger  stata fotografata con i figli Vincent, 2 anni e con i capelli alla moicana, e Maximiliam, 6 anni. La moglie e i figli di Zlatan Ibrahimovic hanno assistito a uno scialbo pareggio tra il Paris Saint-Germain, squadra in cui milita lÕex attaccante del Milan, e il Bordeaux. Non  infatti un caso che i pargoli del campione svedese si siano distratti giocando con l'iPhone e con un pupazzo invece che tifare per il loro papˆ.

BONUS

 

 

 

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!