NaslovnicaVijestiSadio Mane definitivno propušta Svjetsko prvenstvo zbog ozljede

Sadio Mane definitivno propušta Svjetsko prvenstvo zbog ozljede

Senegalski reprezentativac Sadio Mane službeno će propustiti nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru, objavio je tamošnji nogometni savez.

Mane sigurno neće biti dio momčadi budući da se nije oporavio od ozljede. Dodaje se i da će morati na operaciju. Ovo je izuzetno težak udarac za Senegal jer je Mane daleko najveća zvijezda i najbolji igrač ove selekcije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mane je za Senegal debitirao 2012. Od tada je upisao 92 nastupa i postigao 33 gola. Senegal će prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igrati protiv Nizozemske, a ova utakmica je na rasporedu u ponedjeljak. U skupini A nalaze se još Katar i Ekvador.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!