NaslovnicaVijestiSAF otkrio svoju najveću grešku kao trener Uniteda

SAF otkrio svoju najveću grešku kao trener Uniteda

Sir Alex Ferguson je otkrio da mu jedna od najvećih pogrešaka u Manchester Unitedu bila ona iz 2002. kada je prije kraja sezone najavio odlazak u mirovinu. Škot je na kraju odluku promijenio, te je u mirovinu otišao 2013. nakon 38 trofeja osvojenih s vragovima.

SAF otkrio svoju najveću grešku

SAF otkrio svoju najveću grešku

“Moja najveća greška u Unitedu je bila na početku sezone (2001./02) kada sam najavaio odlazak i to se odrazilo na ekipu. Mnogi smo samo razmišljali: “Trener ionako odlazi,” Ali sam onda promjenio mišljenje u januaru/siječnju i počeo razmiščjati kako da United vratim na vrh Premiershipa”, prizano je Ferguson za ESPN, pa nastavio:

“Nakon toga krenuli smo u obnovu, doveli Waynea Rooneya i Cristiana Ronalda. Nakon toga krenulo je novo fantastično razdoblje u kojem smo osvojili mnoge naslove.”

“Kada sam razmišljao o mirovini svi su u klubu bili pogoćeni, ali moja žena i sinovi su me naveli da ostanem još dugo vremena na klupi Uniteda”, završio je Sir Alex Ferguson!

BONUS

Najnovije vijesti

Evo sa kakvim sastavima će večeras izaći Bayern i Real Madrid

0
Večeras se igra prvo polufinale Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida na Allianz Areni u Minhenu. Ova dva kluba, često naslovljena kao giganti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!