NaslovnicaVijestiSAGA O ODLASKU NEYMARA SE ZAHUKTAVA: Još dva kluba ušla u utrku...

SAGA O ODLASKU NEYMARA SE ZAHUKTAVA: Još dva kluba ušla u utrku za njegov potpis – evo tko bi ga mogao dovesti!

Saga o transferu Neymara je i dalje u toku, a sada su i dva nova kluba povezana sa superzvijezdom Brazila i PSG-a.

SAGA O ODLASKU

Brazilski internacionalac želi povratak u Barcelonu, ali Bayern Munchen i Juventus ulaze kao kandidati za njegov potpis, ističe Diario Gol.

Neymar bi bez sumnje bio veliko pojačanje za bilo kojeg od ovih klubova, a Juventus je pokazao da je ozbiljan i da želi osvojiti Ligu prvaka potpisivanjem Cristiana Ronalda prošlog ljeta i Matthijsa de Ligta ove godine.

Rovaniemi – Aberdeen: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Europsku ligu!

Ako bi oni mogli dovesti i Neymara, morali bi biti ogromni favoriti za osvajanje ovog natjecanja, iako ostaje da se vidi gdje će završiti.

Diario Gol također sugerira da je Manchester United također bio jedan od klubova koji su željeli dovesti 27-godišnjaka, premda su ispali iz borbe za njega, jer nisu bili u mogućnosti da mu ponude nogomet u Ligi prvaka.

Ovo je oštra provjera stvarnosti za Crvene đavole, koji će bez sumnje uskoro ponovo htjeti biti tamo među europskom elitom.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!