NaslovnicaVijestiSagna: Osvojićemo Ligu prvaka za Pellegrinija!

Sagna: Osvojićemo Ligu prvaka za Pellegrinija!

Defanzivac Manchester Cityja Bacary Sagna izjavio je da bi osvajanje Lige prvaka ove sezone bio savršen oproštajni poklon za trenera Manuela Pellegrinija.

Osvojićemo Ligu prvaka za Pellegrinija

Već je poznato da će Pep Guardiola na kraju sezone preuzeti tim koji je osigurao polufinale Lige prvaka nakon pobjede protiv Paris Saint Germaina ukupnim rezultatom 3-2.

“Bilo bi najbolje osvojiti Ligu prvaka za trenera, ali znamo da je pred nama još puno posla kako bi to ostvarili. Prolazak u polufinale je ogroman uspjeh”, izjavio je Francuz za The Guardion.

“Dali smo najbolji odgovor svima koji su sumnjali u nas i u naš prolazak u polufinale. Kao tim pokazali smo da zaslužujemo biti jedni od najboljih u Europi. Želimo se boriti i dalje i napraviti korak više.”

“Sve je u naslovima i trofejima, želim ih osvajati. Oni vam daju najbolji osjećaj. Učinit ćemo sve kako bismo prošli, stigao sam u ovaj klub kako bih osvajao trofeje.”

Pored Manchester Cityja, u polufinale Lige prvaka su se također plasirali i Real Madrid nakon pobjede protiv Wolfsburga, njemački gigant Bayern Munchen nakon pobjede protiv Benfice, te još jedan madridski klub Atletico, koji je savladao Barcelonu.

Ždrijeb polufinalnih parova će biti održan u petak ujutro.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!