NaslovnicaVijestiSakho se sa svojim Lamborghinijem zabio u kuću i Mini Cooper

Sakho se sa svojim Lamborghinijem zabio u kuću i Mini Cooper

Sakho se sa svojim Lamborghinijem zabio u kuću i Mini Cooper. Napadač West Ham Uniteda, Diafra Sakho je otpisao svoj 200.000 funti vrijedan Lamborghini nakon što se zabio u zid jedne kuće i Mini Coopera u ponedeljak navečer.

Sakho se sa svojim Lamborghinijem

Prema pisanju James Duttona iz MailOnline, do incidenta je došlo u Hornchurchu, Essex, uzrokujući značajnu štetu na drugom vozilu u tom procesu. U artiklu se navodi da je Sakho napisao poruku na Snapchatu koja kaže: “Momci žao mi je za prepadanje, dobro sam, hvala Bogu.”

On je također postavio sljedeće na svom Twitter profilu, insistirajući da je dobro nakon nesreće:

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Dutton je napisao da je Mini Cooper, za koji je procijenjena vrijednost oko 13.995 funti, pripadao Sofi Engstrom, čak je pisao o njoj i na društvenim mrežama.

“Velika noć je kada vam se Sakho zabije u automobil i kuću. Slike nesreće se navodno mogu vidjeti ovdje:”

[su_bet365_200_bonus_mali]

Sakho nije bio na terenu od novembra zbog ozljede bedra. West Ham igra vrlo lijepu igru i na visokim standardima uprkos izostanku svog napadača, ali im pomalo nedostaju njegove posebne kvalitete u napadu. Sakho je postigao tri gola u 12 utakmica Premier lige do sada ove sezone.

Sakho će neko vrijeme biti i zaboravljen. Kako se navodi od strane Duttona, uhapšen je zbog sumnje da je u augustu učinio slična djela, kriminalne štete i zlonamjernu komunikaciju prema svojoj djevojci.

Nakon što se izvukao, ponovo je uhapšen zbog navodnih prijetnji da će ubiti i za zastrašivanje svjedoka. Napadač je nakon toga pušten i negirao je sve te radnje.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!