NaslovnicaVijestiSAKRIO SVOJU OZLJEDU OD BARCELONE: Sada mu prijeti suspenzija i kazna od...

SAKRIO SVOJU OZLJEDU OD BARCELONE: Sada mu prijeti suspenzija i kazna od milijun eura!

Ousmane Dembeleova budućnost u Barceloni je stavljena pod još veću sumnju nakon što se otkrilo da je možda sakrio svoju ozljedu od kluba.

SAKRIO SVOJU OZLJEDU

Francuski internacionalac suočen je sa teškim vremenom u ovoj ekipi, a Sport izvještava da bi Barcelona mogla da poduzme akcije protiv njega, moguće da ga suspenduju bez plate čak mjesec dana.

Prema Sportu, La Liga ovo smatra ‘vrlo ozbiljnim’ prijestupom i vrijedilo bi jednako iznosu od milijun eura kazne za Dembelea, koji je već izdržao teške trenutke na Nou Campu.

Mnogi bi potvrdili da Dembele nije ispunio očekivanja od kada se pridružio katalonskim divovima na ljeto 2017. godine, kada je stigao sa reputacijom jednog od najboljih mladih igrača na svijetu.

Gent – Rijeka: Riječanima preostala još samo jedna prepreka do grupne faze Europske lige!

22-godišnjak je od tada u više navrata povezan sa odlaskom iz Barcelone, jer RAC1 također povezuje klub sa interesom za ponovno potpisivanje Neymara.

Nakon što su na ljeto također potpisali Antoine Griezmanna, to sigurno ukazuje na to da je Dembele izbačen iz sastava.

Don Balon je povezao Dembelea sa Liverpoolom i Bayernom iz Munchena, a vjeruje se da bi mogao oživjeti svoju formu na Anfieldu.

Bivši AS iz Dortmunda izgleda više od idealnog za način na koji igra Jurgen Klopp.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!