NaslovnicaVijestiSALAH GA NAGOVORIO DA DOĐE U LIVERPOOL: Evo što je Egipćanin napisao...

SALAH GA NAGOVORIO DA DOĐE U LIVERPOOL: Evo što je Egipćanin napisao Alissonu prije transfera!

Salah ga nagovorio da dođe u Liverpool. Evo što je Egipćanin napisao Alissonu prije transfera! Liverpool je potvrdio potpisivanje Alisson Beckera iz Rome za 67 milijuna funti. Pri transferu u Liverpool, 25-godišnjak je postao najskuplji vratar svih vremena.

SALAH GA NAGOVORIO

Jurgen Klopp sada ima brazilskog internacionalca kojeg zovu ‘Messi svih vratara’ među stativama, dok su do sada gledali Simon Mignoleta i Loris Kariusa koji su počinili bezbroj pogrešaka tijekom posljednjih nekoliko sezona.

Naby Keita, Fabinho i Xherdan Shaqiri su već dovedeni, a dok Liverpool ne napravi još kakvo pojačanje, potpisivanje Alissona se mora smatrati najvažnijim.

[su_bet365_100bonus]

Nakon Svjetskog prvenstva u kojem je zadržao tri utakmice bez primljenog gola, bilo je nekoliko trenutaka kada je izgledalo da će ga Chelsea uhvatiti pod Klopovim nosom.

Umjesto toga, odlučio je igrati sa bivšim kolegom iz Rome Mohamedom Salahom, koji je prošlog ljeta napravio transfer za samo 34 milijuna funti.

Govoreći nakon što je njegov transfer potvrđen, Alisson je potvrdio da je razgovarao sa Egipćaninom preko tekstualnih poruka i da ga je napadač potaknuo da napravio ovaj transfer.

[su_bet365_koeficijenti]

“Jučer, Salah mi je poslao poruku koja kaže: “Hej, što čekaš?”, reako je službenim stranicama Liverpoola.

“Dok su pregovori uznapredovali, odmah sam mu odgovorio: “Smiri se, krenuo sam.”

Ne samo da je Salah osvojio Zlatnu kopačku i PFA nagradu za igrača godine nakon što se vratio u Englesku, čini se da je također pomogao Alissonu na putu u Liverpool, što će uistinu vrlo dobro proći kod navijača Liverpoola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!