NaslovnicaVijestiJedan od najvećih napadača Liverpoola bez dlake na jeziku: Salah mora uraditi...

Jedan od najvećih napadača Liverpoola bez dlake na jeziku: Salah mora uraditi ovo kako bi postao legenda kluba!

Jedan od najvećih napadača u povijesti Liverpoola Robbie Fowler objasnio je šta mora učiniti Mohamed Salah, kako bi postao jedna od legendi ovog slavnog kluba.

novi ugovor za Salaha

Mohamed Salah može postati legenda Liverpoola, ali samo ako ostane na Anfieldu duže vrijeme. Barem je to mišljenje Robbie Fowlera, bivšeg napadača kluba.

Salah je postigao 44 pogodka u svim takmičenjima u prethodnoj sezoni, a ove godine nastavlja s odličnim partijama. Trenutno je jedan od najpopularnijih nogometaša među navijačima Liverpoola. Oni se boje da i neće ponoviti priču Luisa Suáreza, koji je u Liverpool postao jedan od najboljih napadača svijeta, ali je nakon dvije sezone i pol otišao u Barcelonu.

LEGENDARNI FERGUSON OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju trenutno najbolji trener u Premier ligi!

„Ako se Mo Salah odluči za dugoročni boravak u klubu, može se svrstati među najveće legende kluba”, rekao je Fowler, te dodao: “Već je pokazao da on nije igrač koji je trajao jednu sezonu, međutim u klubu mora ostati dugo vremena, kako bi se svrstao među najveće. Ljudi govore o Luis Suarezu, koji je definitivno sjajan igrač, ali smiješno je kada ga svrstavaju među najveće igrače kluba? U klubu jednostavno nije proveo dovoljno vremena. Osim toga, u tom periodu je dva puta javno iskazao želju za odlaskom, što legende ne rade.” jasan je bio Fowler.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!