NaslovnicaVijestiSalah se ne može pomiriti s porazom od Reala: Dao bih sve...

Salah se ne može pomiriti s porazom od Reala: Dao bih sve nagrade za još jedno finale

Napadač Liverpoola Mohamed Salah izjavio je da bi sve pojedinačne nagrade iz prošle sezone zamijenio za još jednu reprizu finala Lige prvaka protiv Real Madrida, dodajući da ne može riječima izraziti koliko žali zbog poraza od Kraljevskog kluba.

Liverpool je u finalu Lige prvaka doživio poraz 1-0, a jedini pogodak za Real Madrid postigao je Vinicius u drugom poluvremenu. Ipak, Redsi su bili bolja momčad.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na kraju je maestralni Courtois skupio četiri sjajne obrane i sačuvao svoju mrežu, a Realu donio naslov prvaka Europe.

Salah je prošle sezone uz Tottenhamovog napadača Sona dobio nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa, a u izboru navijača i novinara nagradu za igrača godine.

Ipak, kaže da bi te dvije nagrade zamijenio za reprizu finala Lige prvaka.

“Nikada neću zaboraviti da sam u istoj sezoni dobio priznanje od novinara i navijača. No, sve te pojedinačne nagrade zamijenio bih za još jednu priliku u finalu Lige prvaka. No, nogomet ne funkcionira tako i ne mogu riječima izraziti koliko sam želio donijeti trofej Liverpoolu. Na kraju, ipak, nismo uspjeli. Bila je to duga sezona, ali dio mene želi da nova odmah počne.”

Salah još nije produžio ugovor s Liverpoolom i klub bi mogao napustiti kao slobodan igrač 2023. godine, a ranije je ugledni The Athletic pisao da bi egipatski napadač najviše volio karijeru nastaviti u Engleskoj te da bi mogao pojačati neki od klubova koji su Liverpoolovi konkurenti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!