NaslovnicaVijestiSalihamidžić progovorio o skorijoj budućnosti Bayerna

Salihamidžić progovorio o skorijoj budućnosti Bayerna

Minhenski Bayern trese kriza, što je krajnje nekarakteristično za klub koji je deset puta zaredom osvajao naslov Bundeslige.

Unatoč sjajnom ljetnom prijelaznom roku, Bayern je u nizu od četiri utakmice bez pobjede u kojima je osvojio samo tri boda, a već se glasno nagađa o smjeni trenera Juliana Nagelsmanna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sportski direktor Hasan Salihamidžić više je puta izrazio uvjerenje da Nagelsmann može preokrenuti stvari u svoju korist, a za Bild je kazao kako već nakon reprezentativne pauze očekuje potpuno drugačiju sliku Bayerna.

“Igrat ćemo drugačije nakon ove pauze. To svakako očekujem. Fizički intenzitet, pohlepa u smislu želje za pobjedom, kao i volja za pomicanjem granica u svakoj utakmici preduvjet su uspjeha, pogotovo u velikim klubovima poput Bayerna. Također, evidentno je da nam treba bolja i koncentriranija igra u završnici”, izjavio je Braco za njemačke medije.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!