NaslovnicaVijestiSalt Bae izazvao neugodnu situaciju na finalu Svjetskog prvenstva, FIFA pokrenula istragu

Salt Bae izazvao neugodnu situaciju na finalu Svjetskog prvenstva, FIFA pokrenula istragu

Poznati kuhar Nusret Gokcen, popularno zvani Salt Bae, izazvao je neugodnu situaciju u finalu Svjetskog prvenstva kada je nakon finalne utakmice između Argentine i Francuske ušao na teren i prišao nogometašima, poljubio pehar i fotografirao se, a FIFA je nakon toga pokrenula istragu.

Samo nekoliko odabranih smije dotaknuti trofej Svjetskog prvenstva, a Salt Bae nije jedan od njih. Prema FIFA-inoj web stranici, trofej od 18-karatnog zlata procijenjen je na oko 20 milijuna dolara i mogu ga dotaknuti pobjednici Svjetskog prvenstva i šefovi država.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nekim čudom na terenu se našao i popularni turski kuhar koji je izazvao brojne negativne komentare nakon što je dotaknuo trofej, iako to ne smije činiti, a zatim ganjao Messija po terenu kako bi se s njim fotografirao.

Zbog toga FIFA istražuje okolnosti koje su dovele do ulaska poznatog kuhara na teren, a za Sky Sports je potvrđeno da je njegov pristup terenu bio neovlašten.

“Nakon pregleda, FIFA je utvrdila da su pojedinci imali nedozvoljen pristup terenu nakon ceremonije zatvaranja Svjetskog prvenstva na stadionu Lusail 18. prosinca te će se kao rezultat toga poduzeti odgovarajuće interne mjere.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!