NaslovnicaVijestiSamir Nasri stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Samir Nasri stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Vezni igrač Manchester Cityja Samir Nasri stigao je u Tursku, gdje će danas obaviti ljekarski pregled, a zatim i potpisati za Antalyaspor.

Samir Nasri stigao na ljekarski pregled u novom klubu

Nakon što su u turski klub ovog ljeta stigli bivši defanzivac Arsenala Johan Djourou, te bivši francuski reprezentativac Jeremy Menez, pred potpisom za tim Rize Calimbaya je još jedna zvijezda, u pitanju je Samir Nasri.

30-godišnji Francuz, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Sevilli, danas je viđen na aerodromu u Antaliji, i samo je pitanje vremena kada će se ovaj transfer kompletirati.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Engleski mediji pišu kako se Nasri u predsezoni nije uspio nametnuti treneru Pepu Guardioli, a Sevilla, u kojoj je igrao prošle sezone nije bila spremna ponuditi mu plaću od čak 180,000 funti tjedno, koliko zarađuje u Cityju, dok mu je turski klub spreman ponuditi istu plaću.

Također se navodi kako će čelnici Antalyaspora u njegov ugovor uključiti klauzulu na osnovu koje sa Nasrijem mogu raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku ukoliko veznjak dobije suspenziju bavljenja nogometom, s obzirom da je trenutno pod istragom zbog dopinga.

[su_premierleague]

[su_cashout]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!