NaslovnicaVijestiSAMO ČETIRI MJESECA NAKON ŠTO JE POTPISAO NOVI UGOVOR: Manchester City je...

SAMO ČETIRI MJESECA NAKON ŠTO JE POTPISAO NOVI UGOVOR: Manchester City je svom najskupljem braniču rekao da može otići u besplatnom transferu!

Karijera Eliaquima Mangale u Manchester Cityju nije prošla onako kako se on ili klub nadao. Mangala je stigao iz Porta 2014. godine za ono što se u početku smatralo naknadom od 32 milijuna funti, iako su dokumenti, koji su procurili u 2016. godini, pokazali da je to zapravo 42 milijuna funti.

SAMO ČETIRI MJESECA

To znači da je Mangala bio najskuplji branič u britanskoj povijesti kada se pridružio – ali nije imao karijeru koja bi odgovarala tome.

Njegovo vrijeme u Cityje je bilo puno pogrešaka, jer je u svojoj prvoj sezoni odigrao 25 utakmica u Premier ligi, dok je u drugoj samo 23. Tada je otišao na posudbu u Valenciju prije nego što se vratio u City na polovini sezone.

Iste je godine posuđen Evertonu, ali je ukupan broj nastupa u ligi bio samo 11.

Celtic – Sarajevo: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka!

Što se tiče prošle sezone, Mangala se uopće nije ni pojavljivao, donoseći čudnu odluku da potpiše novi jednogodišnji ugovor sa klubom u ožujku.

Ali stvari su postale još čudnije u izvješću Daily Maila da je City rekao Mangali da može otići besplatno ovog ljeta.

Ako je to slučaj, zašto novi ugovor?

Možda je City osjećao da bi mogli dobiti naknadu, ali su saznali da ne mogu?

Umjesto toga, dobivat će točno ono što bi dobili bez tog ugovora.

Jedna stvar koju znamo je da Mangalina budućnost nije sa Cityjem – nešto što bi svi ionako prije pretpostavili.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!