NaslovnicaVijestiSAMO DAN NAKON OTKAZA: Europski velikan već ponudio posao Joseu Mourinhu!

SAMO DAN NAKON OTKAZA: Europski velikan već ponudio posao Joseu Mourinhu!

Jose Mourinho po svemu sudeći neće dugo biti bez posla nakon što je dobio otkaz u Manchester Unitedu, s obzirom da ga je predsjednik Real Madrida Florentino Peerez navodno već pozvao nazad na Santiago Bernabeu.

Real Madrid ponudio posao Mourinhu

Portugalski stručnjak je napustio Old Trafford jučer ujutru, nakon što su ‘Crveni vragovi’ pod njegovim vodstvom upisali najgori start u Premier ligi u sezoni u posljednjih 28 godina. Ipak, on se i dalje smatra jednim od najboljih trenera u Europi, a kako navode španjolske novine El Pais, već mu je ponuđen posao u njegovom bivšem klubu Real Madridu.

Los Blancosi su također jako loše krenuli u novu sezonu, u kojoj su ih već vodila dva trenera, prvo Julen Lopetegui, a zatim i Santiago Solari, koji je stigao kao privremena zamjena, ali mu je ponuđen dugogodišnji ugovor. ‘Kraljevi’ se nalaze na četvrtom mjestu u La Ligi, a nedavno su pretrpjeli težak poraz na domaćem terenu protiv CSKA Moskve u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, i taj poraz najbolje oslikava situaciju u kojoj se nalaze.

Iako mu je ponudio dugogodišnji ugovor, Perez ne smatra Solarija dugoročnim rješenjem, te svim silama u klub želi vratiti Josea Mourinha, te s njim odraditi kompletan remont tima. Navodno je već dva puta u proteklih nekoliko mjeseci kontaktirao Portugalca, nudivši mu platu od čak 18 miliona funti godišnje, kao i potpunu kontrolu nad kupovinom i prodajom igrača.

Mourinho je tokom svog prvog mandata na Santiago Bernabeu imao velike svađe sa zvijezdama tima, a prije svih sa Ikerom Casillasom i Sergijom Ramosom, a mnogi su mišljenja kako bi čak i Ramos mogao otići u slučaju da se Jose ponovo vrati. Kakogod, Perez je uvjeren kako se treba riješiti ‘istrošenih’ zvijezda koje su osvojile tri uzastopne Lige prvaka, te započeti novu eru sa svježim, motiviranim igračima.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!