NaslovnicaVijestiSAMO DAN NAKON PORAZA: Evo zašto se Pep Guardiola danas sastao sa...

SAMO DAN NAKON PORAZA: Evo zašto se Pep Guardiola danas sastao sa Jurgenom Kloppom!

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola i trener Liverpoola Jurgen Klopp samo su neki od najboljih svjetskih trenera koji su danas prisustvovali UEFA-inom forumu elitnih trenera u Nyonu.

Guardiola se sastao sa Kloppom

Njih dvojica su prisustvovali ovoj konferenciji samo dan nakon što su njihovi klubovi odigrali utakmicu u Premier ligi na Anfieldu, u kojoj su ‘Redsi’ slavili rezultatom 3-1, te povećali prednost u odnosu na ‘Građane’ na plus devet bodova.

Ostala velika imena koja su prisustvovala su trener Real Madrida Zinedine Zidane, trener Juventusa Maurizio Sarri, kao i trener Arsenala Unai Emery. Ovaj forum, koji se prvi put održao davne 1999. godine, a na kojem je redovno prisustvovao i legendarni bivši trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson, daje UEFA-i priliku da sasluša stavove najboljih trenera o najvećim problemima u nogometu.

Cijela lista trenera koji su prisustvovali: Jurgen Klopp (Liverpool FC), Maurizio Sarri (Juventus Football Club), Zinedine Zidane (Real Madrid CF), Pep Guardiola (Manchester City FC), Carlo Ancelotti (SSC Napoli), Thomas Tuchel (Paris Saint Germain), Erik ten Hag (AFC Ajax), Unai Emery (Arsenal FC), Sergio Conceicao (FC Porto), Paulo Fonseca (AS Roma), Rudi Garcia (Olympique Lyonnais), Massimiliano Allegri i Mircea Lucescu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!