NaslovnicaVijestiSamo jedan dan bio bez posla: Gattuso preuzeo novi klub!

Samo jedan dan bio bez posla: Gattuso preuzeo novi klub!

Samo jedan dan nakon što je dobio otkaz, Gennaro Gattuso je pronašao novi posao. Već danas je imenovan na mjesto trenera Fiorentine, potvrdio je službeno i klub.

Samo jedan dan

Gattusso je dobio otkaz u Napoliju, nakon što u posljednjem kolu nije uspio pobijediti Veronu i kvalificirati se u Ligu prvaka, mjesto koje je prepustio Juventusu.

U novoj sezoni će voditi Fiorentinu koja je iza sebe ostavila jednu neuspješnu sezonu, nakon što je završila na 13. mjestu Serije A.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!