NaslovnicaVijestiSAMO ŠTO JE DOŠAO NA LJETO: Mario Balotelli već napušta Bresciju ovog...

SAMO ŠTO JE DOŠAO NA LJETO: Mario Balotelli već napušta Bresciju ovog siječnja!

Napadač Brescije u talijanskoj Seriji A, Mario Balotelli bi mogao napustiti klub u siječanjskom prijelaznom roku, piše Gazzetta dello Sport.

DOŠAO NA LJETO

Talijanski reprezentativac se prdiružio Bresciji kao slobodan agent u ljetnom prijelaznom roku nakon što je njegov ugovor sa francuskim Marseilleom istekao 31. lipnja.

Međutim, bivši napdač AC milana teško se prilagođava u svom novom klubu, a također je bio umiješan u žestoke prepirke sa menadžerom Fabiom Grossom.

Prema najnovijem izvješću, turski klub Galtasaray je zainteresiran za bivšeg igrača Manchester Cityja i vjerojatno će napraviti ponudu za njega u siječnju.

Ako dogovor prođe, bivši napadač Intera će se preseliti u Tursku prvi put u karijeri, nakon što je dosta vremena proveo u Engleskoj, Italiji i Francuskoj.

Balotelli je predstavljao svoj trenutni klub u sedam ligaških utakmica u kojima je postigao dva gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!