NaslovnicaVijestiSamo što su ga prodali u Englesku, Real vraća svog bivšeg igrača!

Samo što su ga prodali u Englesku, Real vraća svog bivšeg igrača!

Sergio Reguilon mogao bi se vratiti u Real Madrid samo godinu dana nakon što je potpisao za Tottenham – zbog klauzule o otkupu iz njegovog ugovora.

Samo što su ga prodali

Reguilon se pridružio Tottenhamu u ugovoru vrijednom 25 milijuna funti tijekom ljeta i do sada je ove sezone nastupio četiri puta.

Španjolski AS je izvijestio da Zinedine Zidane nije zadovoljan nastupima Marcela, te na lijevom beku preferira Ferlanda Mendyja.

No, Real je svjestan da Reguilona mogu vratiti za 40 milijuna funti sljedećeg ljeta ako se nastupi Mendyja i Marcela ne poboljšaju.

23-godišnjak je prošlu sezonu proveo na posudbi u Sevilli i pomogao im da osvoje Europsku ligu.

Marcelo i Mendy su počeli u utakmici protiv Shakhtara u kojoj je Real poražen sa 3-2 u svojoj prvoj utakmici u Ligi prvaka.

U prvom poluvremenu su gubili sa 3-0, a Zidane je preuzeo odgovornost za njihov nastup.

“Ja sam odgovoran i budući da je prvo poluvrijeme bilo negativno, nisam učinio nešto kako treba”, rekao je novinarima.

“Prvi je gol promijenio sve i u konačnici nas koštao, ali ova sezona u Ligi prvaka je tek započela i nećemo odustati.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!