NaslovnicaVijestiSamo tri igrača Barcelone pristala na smanjenje plaće kako bi pomogli klubu!

Samo tri igrača Barcelone pristala na smanjenje plaće kako bi pomogli klubu!

Tri igrača Barcelone su išla protiv svojih suigrača i nisu potpisala Burofax protiv smanjenja plaća igračima, jer klub pokušava smanjiti trošove tijekom krize COVID 19.

Samo tri igrača

U ožujku su igrači Barce smanjili plaće na početku pandemije, dok je nogomet u Španjolskoj, kao i svugdje u Europi pauziran nekoliko mjeseci.

Klub se od tada nije oporavio od svojih finansijskih poteškoća i želio je da igrači prihvate još jedno smanjenje ili barem restrukturiranje njihovih plaćanja i plaćanje u manjim ratama.

Igrači su se suprostavili tome i potpisali Burofax rekavši da se neće pridržavati, ali tri igrača su drugačije reagirali i podržali klub.

Prema Catalunya radiju, vratar Marc-Andre ter Stegen, Frenkie de Jong i Clement Lenglet su bili protiv potpisivanja Burofaxa.

Igrači su navodno bili bijesni zbog toga što se klub nije savjetovao sa njima zbog smanjenja plaća, a nemiri bi čak mogli dovesti do odlaska u siječnju.

U skladu sa Statutom radnika, igrači bi mogli prekinuti ugovor ako im se plaća smanji.

Klub je već spreman izgubiti Lionela Messija sljedećeg ljeta u besplatnom transferu, a njegov ugovor bi trebao isteći na kraju sezone, nakon što je pristao ostati ovog ljeta, jer nije mogao aktivirati otkupnu klauzulu koju je imao u ugovoru.

Plaće čine 70% godišnje potrošnje kluba, a sa manje novca koji dolazi tijekom COVID-19, to je najbolji način da klub vrati novac.

To je jedan od razloga što su ovog ljeta prodali nekoliko starijih igrača, Luisa Suareza, Ivana Rakitića, Arthura, Arturo Vidala, Rafinhu i Nelsona Semedoa.

Finansijske poteškoće su spriječile kluba da ovog ljeta potpiše svoje glavne ciljeve, a katalonski gigant propustio je Interovog Lautara Martineza, Georginia Wijnalduma, Memphisa Depaya i Erica Garciju.

Momčad Ronalda Koemana je prvi put izgubila u subotu u porazu od 1-0 protiv Getafea, dok su njihovi rivali Real Madrid također istog dana izgubili od Cadiza.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!