NaslovnicaVijestiBlanc: "Samo Zlatan Ibrahimović zna gdje će nastaviti svoju karijeru."

Blanc: “Samo Zlatan Ibrahimović zna gdje će nastaviti svoju karijeru.”

Trener nogometaša PSG Loran Blan rekao je da samo napadač te ekipe Zlatan Ibrahimović zna gdje će igrati sljedeće sezoneZlatan Ibrahimović

Ibrahimovićev ugovor s Paris Saint Žeremenom istječe na kraju sezone. On još nije pristao da produži ugovor, a za njega su zainteresirani brojni klubovi, među kojima Manchester United, Inter i Arsenal.

“Što se tiče Ibrahimovićevog budućeg kluba … Na to pitanje može odgovoriti samo Zlatan. Imamo nekoliko igrača kojima ističu ugovori na kraju sezone. Morate njih pitati o tome, pošto oni odlučuju.”, Rekao je Blanc.

Ibrahimović je najbolji strijelac francuske lige sa 30 golova. On je prošlog mjeseca rekao da će ostati u PSG ako u Parizu umjesto Eiffelovog tornja bude postavljen njegov spomenik. Švedski nogometaš je također rekao i da na kraju sezone “svašta može dogoditi”, pa i završiti karijeru.

“Kakve god da su ponude, kada vam na kraju sezone ističe ugovor, imate luksuz odabrati klub. Mi u PSG moramo osigurati.”

PSG će večeras odmjeriti snage sa Manchester Cityjem u prvom meču četrtfinala Lige prvaka na stadionu Parc des Prines. Već smo pisali o izostancima Manchester Cityja, te o formi ove dvije ekipe. Na OVOM linku takođe možete saznati i gdje gledati utakmicu.

Zlatan Ibrahimović u PSG-u je od 2012. godine, a 34-godišnji Šveđanin od tada je postigao 141 gol u 168 utakmica, što je impresivan učinak. Ibrahimovićev ugovor ističe 2016/6/30 kada će vjerovatno sa svojim agentom Minom Railom pronaći novu destinaciju, no i ostanak u PSG-u nije isključen. Zlatanova tržišna vrijednost procjenjuje se na oko 15 milijuna eura, prema podacima sa sajta transfermarkt. Što se tiče reprezentacije Švedske, Ibra je debitirao prije 15 godina, 31. siječnja 2001. sa svojih svega 20 godina na utakmici protiv Farskih Otoka. Od tada je za Švedsku nastupao 111 puta, te upisao 62 pogotka. Ibrahimović važi za jednog od najboljih švedskih igrača ikada.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!