NaslovnicaVijestiSampaoli otkrio koje dvije zvijezde propuštaju Svjetsko prvenstvo

Sampaoli otkrio koje dvije zvijezde propuštaju Svjetsko prvenstvo

Izbornik Argentine Jorge Sampaoli otkrio je kako razmišlja o izostavljanju Paula Dybale i Maura Icardija sa liste putnika na predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Sampaoli otkrio tko propušta Svjetsko prvenstvo

Iako su i Dybala i Icardi nastupili za svoju zemlju u kvalifikacijskim utakmicama otkako je na klupu stigao Sampaoli, oni nisu dobili poziv za prijateljske utakmice protiv Italije i Španjolske ovog mjeseca, a s druge strane, kao njihove zamjene, priliku su dobili Cristian Pavon i Lautaro Martinez.

Na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu protiv Italije, Sampaoli je priznao kako se duo iz Serije A možda neće naći na finalnoj listi od 23 igrača: “Dybali će biti teško naviknuti se na naš stil igre”, rekao je bivši trener Seville, te nastavio: “Nismo uspjeli poboljšati njegove nastupe i moramo procijeniti da li su trenutni igrači bolji od njega ili ćemo morati nastaviti raditi s njim kako bi se poboljšao.”

U međuvremenu, Icardi još uvijek nije postigao niti jedan gol u dresu reprezentacije, a Sampaoli je priznao kako je isfrustriran njegovom nemogućnošću da formu iz Intera prenese u nacionalni dres.”

[su_bonus]

“Icardijeva situacija je slična kao Dybalina. Usporedba Icardijevih nastupa u Interu i u Argentini nije najbolja. Shvatio sam to i osjetio da s njim moramo više raditi, ali nemamo dovoljno vremena. Možda njegova prilagodba neće trajati kratko. Neću ga isključiti, ali kao izborniku Argentine, važna mi je suradnja između igrača na terenu.”

Kapiten Intera se oglasio povodom ove odluke Sampaolija, te je u intervjuu za Sky Sport Italiju rekao: “Pričao sam s njim, već znam zašto sam izostavljen iz tima. Bio sam povrijeđen četiri utakmice i dobro je što su drugi izabrani.”

Argentina je u grupi D zajedno sa Hrvatskom, Nigerijom i Islandom, s kojim će odigrati prvu utakmicu 16. juna. Pet dana kasnije će igrati protiv Hrvatske na Nizhny Novgorod stadionu, dok će posljednju utakmicu grupne faze ‘Gaučosi’ odigrati 26. juna protiv Nigerije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!