NaslovnicaVijestiSampaoli: Sve ovo je kao san

Sampaoli: Sve ovo je kao san

Trener Seville Jorge Sampaoli priznaje da prvo mjesto njegove ekipe na tablici Grupe H Lige prvaka izgleda poput sna.  Nogometaši Seville pobijedili su zagrebački Dinamo s 4:0 u četvrtom kolu Grupe H Lige prvaka i tako osigurali plasman u osminu finala.  Nakon četiri kola, Sevilla ima deset bodova, Juventus osam, Lyon je sakupio četiri, a Dinamo je bez bodova.

jorgesampaolisevillatrainingpressconferencewhn7imig5i2x
“Ponovno smo pokazali da momčad raste. Bez obzira na to protiv koga igramo treba pobijediti s autoritetom, a protiv Dinama smo upravo to učinili. Dominirali smo uz puno udaraca. Brine me što i matematički nismo u osmini finala prije posljednja dva kola, ali ako pogledamo tablicu – naša pozicija izgleda poput sna.”, rekao je Sampaoli.

Trener Dinama Ivaylo Petev rekao je da je njegova momčad protiv Seville igrala dobro do 32. minute, a potom su uslijedile pogreške koje su dovele do uvjerljivog poraza.

“Dobro smo ušli u utakmicu i igrali dobro do 32. minute. Onda su uslijedile pogreške i kasnije crveni karton. Imali smo tri-četiri polukontranapada koje smo mogli bolje riješiti. Drugo poluvrijeme je bilo teško igrati. Zadnja dva gola smo primili, jer se nismo dobro pozicionirali. Moramo analiziramo sve kako nam se u ove posljednje dvije utakmice ne bi događale iste pogreške. Sevilli želim sreću”, rekao je Petev.

Sevilla će svoju narednu utakmicu igrati protiv Barcelone na svom stadionu za tri dana u okviru 11. kola španjolske Primere. Sevilla se trenutno nalazi na četvrtom mjestu sa 21 bodom, što je samo tri boda manje od vodećeg Real Madrida.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!