Sampdoria zadovoljno trlja ruka: Monchi i Roma napravili veliku grešku pri transferu Schicka

Češka zvijezda Patrick Schick je na velika vrata iz Sampdorie preselio u Romu, ali se za sada ekipi iz glavnog grada Italije nije isplatio. Napadač će morati otići na posudbu, jer je za Romu od ključnog značaja da dođe u pravu formu.

Češki napadač Patrick Schick preselio je iz Sampdorie u Romu u ljeto 2017. godine, nakon što je vodstvo Rimljana moralo napraviti velike napore kako bi osigurali njegove usluge. Također su morali duboko segnuti u džep, budući da je vrijednost transfera iznosila oko 42 milijuna eura. U ekipi nije dobio važniju ulogu ali ni minutažu te je Roma primorana da ga posudi na zimu.

>> TRANSFER POTVRĐEN: Manchester City prisato na 43.5 milijuna funti!

Gotovo polovicu od ukupnog transfera odnosno 20 milijuna će Roma morati platiti klubu iz Genove u veljači 2020, tako da je za njih od vitalnog značaja da Čeh uđe u pravu formu. Prodaja ne dolazi u obzir jer ga trenutno za toliki iznos ne mogu prodati. Schick je u ovoj sezoni propustio 12 utakmica, a na terenu je proveo samo 273 minuta.

Calciomercato izvještava kako sportski direktor Rome Monchi želi ispraviti svoju grešku te je trenutno u potrazi za pravom sredinom u kojoj bi Shick mogao doći do optimalne forme. Potencijalni italijanski klubovi koji se spominju su Bologna, Parma i Udinese. Od stranih klubova interes je pokazao Valladolid i Crystal Palace.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.