NaslovnicaVijestiSamuel Eto'o bi mogao u zatvor zbog kćeri: Iako živi u luksuzu,...

Samuel Eto’o bi mogao u zatvor zbog kćeri: Iako živi u luksuzu, odbija je uzdržavati

Erika do Rosario Nieves, jedna od kćeri Samuela Eto’oa, pokrenula je novu pravnu bitku protiv svog oca. 23-godišnjakinja, koja je u veljači 2022. zakonski priznata kao kći bivšeg nogometaša Barcelone, sada traži značajniju odštetu i godinu dana zatvora za svog oca.

Kada je sudac donio pravno priznanje, odlučeno je da Samuel Eto’o treba plaćati mjesečni iznos od 1400 eura za uzdržavanje. Međutim, Eto’o nije ispoštovao ovaj dogovor, zbog čega djevojka sada traži da se kazni bivši kamerunski as zbog dugovanja alimentacije tijekom cijelog tog razdoblja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Svojoj kćeri duguje više od pet godina izdržavanja i oko 90.000 eura. Erikina financijska situacija je vrlo slaba, dok Eto’o živi u luksuzu”, rekao je odvjetnik Eto’ove kćeri.

Odvjetnik je izrazio mišljenje da je i činjenica da bivši nogometaš i dalje obnaša dužnost predsjednika Kamerunskog nogometnog saveza “nenormalna”, s obzirom na sve njegove kaznene dosjee. Eto’o je u Španjolskoj osuđen za poreznu prijevaru i novčanu kaznu jer nije plaćao alimentaciju jednoj od svojih drugih kćeri.

Odvjetnik Fernando Osuna dodao je da bi Eto’o “mogao biti osuđen za otežavajuću okolnost zlouporabe ovlasti, s obzirom na nadmoć koju pokazuje nad Erikom”, te je uvjeren da će se suđenje protiv njega održati u Madridu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!