NaslovnicaVijestiSamuel Eto'o ima san trenirati europskog velikana jednog dana

Samuel Eto’o ima san trenirati europskog velikana jednog dana

Bivši kamerunski reprezentativac Samuel Eto’o, te trenutni član Antalyaspora, planira trenirati svoj bivši klub Inter u budućnosti, otkrio je savjetnik turskog kluba George Gardi.

Samuel Eto'o ima san trenirati europskog velikana

Eto’o je dres talijanskog velikana nosio u periodu od 2009. do 2011. godine, te postigao 53 gola u ukupno 102 odigrane utakmice.

Iako još uvijek nije završio nogometu karijeru, savjetnik njegovog trenutnog kluba Gardi otkrio je planove legendarnog napadača.

U izjavi za Football Italiju Gardi je rekao: “Eto’o iza sebe ima dvije sezone u kojoj je igrao kao veliki prvak, sa postignutih četredeset golova za naš klub.”

“Neću isključiti njegov ostanak na još jednu sezonu, a nakon toga njegov cilj je završiti karijeru u američkom MLS-u.”

Saznajte bitne informacije prvi!

“Šta nakon odlaska u mirovinu? Nije tajna da on ima san postati trener i trenirati Inter jednog dana.”

Eto’o je u svojoj prvoj sezoni u klubu na kratak period obavljao funkciju igrača-trenera, i za taj period njegov klub je slavio u pet utakmica, odigrao jednu neriješenu i izgubio dvije utakmice.

Ove sezone je u pet ligaških nastupa postigao jedan gol, te upisao dvije asistencije.

[su_watch_live_football]

[su_live_koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!