NaslovnicaVijestiNajveći test za City ove sezone

Najveći test za City ove sezone

napoli city sane

Manchester City večeras gostuje u Napulju gdje će pun San Paolo dočekati Guardiolu i njegov tim koji trenutno igraju ponajbolji nogomet u Europi. Većina nogometnih kritičara slaže se da su Manchester City i Napoli uz PSG timovi s trenutno najboljom formom u Europi. Ono što smo imali priliku vidjeti prije 2 tjedna ponajbolje je od onoga što nogomet u ovom trenutku nudi. Individualnom kvalitetom naravno da ima moćnijih ekipa od Napolija, ali njegovi nogometni mehanizmi i način na koji funkcionira Sarrijeva momčad je dovoljno dobra da se oni suprotstave bilo kome.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Vodeća momčad Premier lige i vodeća momčad Serie A. Manchester City u super konkurentnoj ligi kakva je Premier liga već nakon 10 kola ima 5 bodova prednosti ispred Manchester Uniteda uz 9 pobjeda i tek jednim remijem. Uz sve to Manchester City, oni dominiraju, oni gaze protivnika, a to govori činjenica da nakon 10 kola imaju gol razliku 35:6, dok s druge strane Napoli ponovno lovi svoj san o osvajanju prvenstva, a za sada im ide dobro. Napoli je prvoplasirana momčad prvenstva i nakon 11 kola ima 10 pobjeda te jedan remi uz gol razliku 32:8. Nema dileme da su najbolja momčad lige u ovom trenutku, ali pravi ispit za njih će doći tek na proljeće jer mnogi sumnjaju u kadrovsku širinu momčadi iz Napulja.

Ipak, Manchester City i Napoli pomalo je i suludo uspoređivati jer prva postava Napolija u prvoj utakmici protiv Cityja plaćena gotovo je jednaka koliko je i City platio za recimo Walkera, Stonesa ili Bernarda Silvu. No, ono što može uspoređivati je način igre na koji igraju. Njihova igra razliku je od igre Real Madrida, Barcelone ili PSG-a koji uvijek mogu samo na individue rješavati utakmice, s druge strane ove dvije momčadi imaju glavu i rep, brane se i napadaju kao momčad.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Manchester City snaći u paklu San Paola. Bit će to najveći test za City ove sezone, uz dužno poštovanje prema gostovanju kod Chelseaja, ovo je za njih još veći test jer u Napulju su i momčadi poput Real Madrida koji je dominirao prethodnih godina imali teške trenutke. Sjećamo kako je Real visio u Napulju, a ostaje vidjeti kako će se tamo snaći Pepova momčad.

Potencijalni sastavi

CITY XI: Ederson; Walker, Stones, Otamendi, Delph; De Bruyne, Fernandinho, Silva; Jesus, Agüero, Sané

NAPOLI XI: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejón, Mertens, Insigne

[su_watch_live_football]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!