NaslovnicaVijestiSanchez: Ronaldo će nastaviti da obara rekorde

Sanchez: Ronaldo će nastaviti da obara rekorde

Ronaldo će nastaviti da obara rekorde rekla je legenda Real Madrida. Napadač je ponovo kritiziran za svoje nastupe u Real Madridu, a ovaj put i za nastup u utakmici protiv Granade koju je Real pobijedio sa 2-1.

Ronaldo će nastaviti da obara rekorde

Legenda Real Madrida, Hugo Sanchez kaže da će Ronaldo nastaviti obarati rekorde, iako neki kritičari ukazuju da je on prošao svoje najbolje vrijeme i formu.

Ronaldo je zabio 30 golova u 29 utakmica u svim natjecanjima za Madrid ove sezone, ali je kritikovan u više navrata zbog toga što ne igra dobro u velikim utakmicama.

31-godišnjak je bio skoro pa nevidljiv u Madridovoj pobjedi nad Granadom u nedelju, a neki su rekli da je on prošao svoju najbolju formu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Međutim, Sanchez je odlučno rekao da Ronaldo ostaje glavni igrač kluba i podržao ga je da nastavi praviti razliku.

“Ronaldo je vrlo konkurentan igrač i to je razlog zašto on i dalje obara rekorde”, rekao je Sanchez za Marcu.

“Ne smeta mi što je oborio moj rekord, jer je on Madridista.”

“Cristiano je i dalje glavni igrač u Realovom napadu.”

Ranije ove sezone, Ronaldo je oborio Sanchezov rekord u broju golova postignutih za Real Madrid, dok je malo kasnije nadmašio i Raula koji je bio najbolji strijelac kluba svih vremena.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!