NaslovnicaVijestiSandro Wagner ovom izjavom šokirao javnost u Njemačkoj!

Sandro Wagner ovom izjavom šokirao javnost u Njemačkoj!

Sandro Wagner je uvjeren da zaslužuje mjesto u vrhu napada reprezentacije Njemačke na ljeto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Zimus je ovaj napadač preselio iz Hoffenheima u Bayern gdje dobija znatno manje prilike za igru.

Sandro Wagner

Njemačka reprezentacija bit će u užem krugu favorita na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Svjetski prvaci prošli su kvalifikacije u kojima su postigli čak 43 golova, ali nisu imali upečatljivog strijelca. S pet golova, najuspješniji su bili Thomas Müller i Sandro Wagner.

Wagner se zimus preselio u Bayern iz Hoffeheima, gdje će imati manje mogućnosti za konkretne minute, jer mu je konkurencija sjajni Poljak Robert Lewandowski. Ali to mu nije smanjilo samopouzdanje. „Golove sam zabijao u svim svojim klubovima. U Darmstadtu u borbi za opstanak, za Hoffeheim u borbi za Ligu prvaka i sada za Bayern”, rekao je napadač, koji je do sada za Bayern postigao pogodak tri puta.

>> ZVANIČNO: Poznat razlog smrti kapitena Fiorentine Davide Astorija!

„Osjećam se dobro. U svojim očima sam najbolji njemački napadač trenutno, rekao sam to tisuću puta i neću promijeniti mišljenje. Što god trener odluči, ja ću to prihvatiti, ali mislim pozitivno. Mislim da zaslužujem mjesto u prvih jedanaest reprezentacije Njemačke.”

[su_bonus]

Nijemci će igrati u skupini F na Svjetskom prvenstvu, a rivali u grupi će im biti Meksiko, Švedska i Južna Koreja. S obzirom na deficit napadača u Njemačkoj, možemo reći da je Wagner upravu jer mu je jedina konkurencija iskusni Mario Gomez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!