NaslovnicaVijestiSanjam da igram za Barcelonu, a u Dortmund nikada ne bi otišao,...

Sanjam da igram za Barcelonu, a u Dortmund nikada ne bi otišao, tvrdi Sane

Sanjam da igram za Barcelonu, a u Dortmund nikada ne bi otišao, tvrdi Sane. Dječak iz Schalke-a je otkrio svoju želju da igra na Camp Nou, ali tvrdi da je sretan na Veltins-Areni.

Sanjam da igram za Barcelonu

Njemački dječak Leroy Sane je rekao da neće otići nigdje ovog ljeta, ali je također otkrio da mu je san igrati za Barcelonu u budućnosti.

Visoko ocijenjen ofanzivni veznjak, koji ima jedan nastup za Njemačku, povezan je sa mnogim velikim klubovima širom Europe, nakon što je impresionirao na Veltins-areni ove sezone, koji se pojavio 36 puta za Schalke u svim natjecanjima.

Unatoč privlačnosti da ode u uspješniji klub, Sane je otkrio da ne žuri da promijeni poslodavca još uvijek, ali je potvrdio svoj interes igranja u inozemstvu u budućnosti.

[su_sportingbet_euro2016]

“Mislim da ću sljedeće sezone igrati u Schalke-u”, rekao ej 20-godišnjak za Bild.

“Međutim, ja ne tajim da imam želju igrati u inozemstvu u budućnosti, u još većem klubu nego što je to Schalke. Najviše od svega želim igrati za Barcu. Čak i kao dječak, to je bio moj san.”

Ofanzivni veznjak, koji je ugovorom vezan do 2019. godine, postigao je šest golova za Schalke ove sezone i ima mnogo obožavatelja diljem Europe.

Unatoč interesu, Sane je otkrio da je Borussia Dortmund klub u koji nikada ne bi išao da igra fudbal, govoreći: “Ne, čak i ako su uspješniiji ne bi otišao tamo.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!