NaslovnicaVijestiSantiago Solari Sergiju Ramosu odobrio poseban zahtjev pred svoju prvu utakmicu na...

Santiago Solari Sergiju Ramosu odobrio poseban zahtjev pred svoju prvu utakmicu na klupi Real Madrida!

U ponedjeljak je na službenoj stranici Real Madrida potvrđen odlazak Julena Lopeteguija. On je na klupi ‘kraljevskog’ kluba izdržao tek deset ligaških utakmica, u kojima je njegov bivši tim slavio samo četiri puta, te se trenutno nalazi na razočaravajućem devetom mjestu.

Solari Sergiju Ramosu odobrio poseban zahtjev

Čelnici kluba su kao privremenu zamjenu postavili trenera Real Madrid Castille Santiaga Solarija, dok ne pronađu neko ozbiljnije rješenje.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako je tek preuzeo kontrolu nad prvim timom, Solarija već danas očekuje prva utakmica. Naime, europski prvaci danas gostuju kod španjolskog niželigaša Melile u okviru prvog kola Kupa kralja. S obzirom da se očekuje lagana pobjeda Los Blancosa, on je odlučio ostaviti neke od ključnih igrača u Madridu. Na listu igrača pozvanih za današnju utakmicu nisu uvršteni Gareth Bale, Isco, Toni Kroos i Luka Modrić, dok će susret također propustiti i povrijeđeni Dani Carvajal, Marcelo, Raphael Varane, Mariano Diaz i Jesus Vallejo. Međutim, jedna zvijezda koja će nastupiti je kapiten kluba Sergio Ramos, iako to nije bila Solarijeva želja.

On je planirao također ostaviti španjolskog defanzivca u Madridu, ali Ramos je zatražio da zaigra danas, te da pomogne svom timu. Kako pišu novine Marca, on jednostavno nije želio propustiti prvu utakmicu pod vodstvom novog trenera, te će danas, zajedno sa Karimom Benzemom, predvoditi tim.

Iako ga mnogi navijači već počinju porediti sa Zidaneom, koji je također trenirao Castillu prije nego što je preuzeo prvi tim, Solari je izjavio kako se ne želi porediti sa takvom legendom. Rekao je: “Pustimo ga na miru, on je jedna od najvećih ikona Real Madrida. Ne postoji dovoljno riječi da se opiše Zizou, pustimo ga da živi u svojoj slavi i nemojmo se porediti s njim. Nitko mu nije ravan.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!