NaslovnicaVijestiSantiago Solari uskoro postaje bivši: Legenda kluba se nudi za trenersko mjesto!

Santiago Solari uskoro postaje bivši: Legenda kluba se nudi za trenersko mjesto!

Santiago Solari još nije ni otišao sa trenerske klupe Reala, a već cijeli puk trenera se nudi da preuzme njegovo mjesto. Mnogi se nude putem medija, baš kao što je to učinio i legendarni napadač Reala.

nakon debakla od Ajaxa

Iako je Santiago Solari još uvijek trener Real Madrida, nagađanjao njegovom nasljedniku dominiraju španjolskim medijima. Kaandidati javnosti su skoro svi najeminentniji stručnjaci u Europi, a usput se za trenersko mjesto sam ponudio i legendarni napadač Reala Hugo Sanchez.

“Uvijek sam želio biti trener u svojoj kući”, rekao je Meksikanac za ESPN. “Florentino Perez to zna izravno, bez posrednika. Spreman sam pomoći i surađivati aako se za to on odluči.”

Sanchez je nastupao u dresu Real Madrida i cijepao mreže protivnika od 1985. gosine pa sve do 1992. Sedmi je najbolji strijelac u povijesti kluba i treći najbolji strelac među strancima u La Ligi. Više golova postigli su Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

Kao trener radio je samo u Meksiku, gdje je osvojio jedine naslove prije 15 godina. Zadnje je u svojoj skromnoj trenerskoj karijeri 2012. godine trenirao meksičku ekipu Pachucu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!