NaslovnicaVijestiSarri oduševljen ljutim Higuainom nakon pobjede Napolija

Sarri oduševljen ljutim Higuainom nakon pobjede Napolija

Sarri oduševljen ljutim Higuainom nakon pobjede Napolija. Napadač se upisao u listu strijelaca već drugu utakmicu za redom nakon što nije postigao gol u četiri prethodne utakmice i menadžer je bio oduševljen njegovim doprinosom.

Sarri oduševljen ljutim Higuainom nakon pobjede Napolija

Trener Napolija, Maurizio Sarri je bio oduševljen načinom na koji je njegova ekipa odgovorila na zaostatak za Chievom u utakmici koja je završila 3-1 u korist Napolija u Seriji A i bio je pun hvale za Gonzalo Higuaina.

Sarrijev Napoli je bio jedan gol iza Chieva nakon što je Nicola Rigoni postigao gol u drugoj minuti utakmice, ali je Higuain, četiri minute poslije izjednačio. prije nego što su Vlad Chirches i Jose Callejon osigurali tri boda svojim golovima.

Govoreći poslije utakmice, Sarri je rekao za Sky Sports Italija: “Postići gol nakon dvije minute u to vrijeme je bilo teško.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ali momci su igrali i znali su da moraju postići gol za izjednačenje vrlo brzo. Tim je odigrao vrlo dobar meč.”

Rezervisao je posebnu hvalu za Higuaina, koji je postigao gol u drugom meču za redom nakon što nije postigao u posljednja četiri meča prije toga.

“Odigrao je odličnu utakmicu,” rekao je Sarri.

“Možda je bio pomalo ljut, zato što uvijek želi da postigne gol, ali za mene je to uredu.”

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!