SARRI POSLAO PORUKU ODBORU CHELSEAJA: Ovo su pozicije koje moramo poboljšati!

Sarri poslao poruku odboru Chelseaja. Ovo su pozicije koje moramo poboljšati! Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri je napomenuo da se njegov tim mora poboljšati u zimskom prijelaznom roku u siječnju nakon što je ovaj vikend izgubio od Tottenhama sa 3-1.

Sarri poslao poruku

Plavci su bili nadigrani u vrlo lošem nastupu, možda i najgorem ove sezone, a ovo im je bio prvi poraz ove sezone, koji će poslužiti nešto kao poziv za buđenje za sve one koji su uključeni u klub.

Sarri je napravio snažan početak sa Chelseajem, ali mnogi su ih otpisali i prije početka sezone zbog slabijeg nastupa na tržištu stransfera ovog ljeta.

Dok su se Jorginho i Mateo Kovačić dokazali kao dobra pojačanja, gubitak Thibaut Courtoisa je bio daleko od idealnog, a nedostatak ulaganja je također glavna pogreška.

Alvaro Morata i Olivier Giroud su očito slabi u napadu ove sezone, a Sarri također ima zabrinutost zbog nastupa David Luiza protiv Spursa.

Govoreći nakon toga, talijanski taktičar je zvučao kao da zna koji transfer je potreban da se obavi kako bi mogao riješiti svoje probleme, iako je općenito pokušao da odvrati novinare od toga.

“Vrlo je teško pronaći vremena da se pokuša poboljšati tim, pokušati riješiti probleme, pogotovo zato što se odmah moramo pripremati za svoju sljedeću utakmicu”, citiraju ga u Metrou.

“Moramo igrati svaka tri dana, ali moramo nešto učiniti, mislim.”

“Moramo pokušati da se poboljšamo prije svega, a zatim igrač po igrač.”

“Moramo pokušati učiniti nešto, jer je obrambena linija danas bila katastrofa. Ne samo obrambena, obrambeni igrači su se jako loše postavili.”

“Veznjaci nisu dobro branili, a obrambena linija je kao posljedica toga bila katastrofalna.”