NaslovnicaVijestiSARRI POSLAO PORUKU RONALDU: Evo što će Portugalac morati učiniti sljedeće sezone!

SARRI POSLAO PORUKU RONALDU: Evo što će Portugalac morati učiniti sljedeće sezone!

Novi trener Juventusa Maurizio Sarri postavio je zanimljiv izazov u predstojećoj sezoni najvećoj zvijezdi ‘Stare dame’ Cristianu Ronaldu. Talijanski stručnjak je potpisao trogodišnji ugovor sa Bianconerima nakon što je raskinuo ugovor sa Chelseajem prije nekoliko dana, te je u Torinu naslijedio Massimiliana Allegrija.

Sarri poslao poruku Ronaldu

‘Plavci’ su protekle sezone pod njegovim vodstvom završili na trećem mjestu u Premier ligi, te osvojili Europsku ligu pobijedivši gradskog rivala Arsenal u finalu. Na svom predstavljanju, Sarri je rekao kako će imati uspjeha i sa Juventusom sljedeće sezone, a također je priznao kako se raduje suradnji sa Cristianom Ronaldom, igračem za kojeg smatra kako je na razini iznad bilo kojeg igrača kojeg je trenirao u Chelseaju.

Rekao je: “Trenirao sam sjajne igrače u proteklih nekoliko godina, ali Ronaldo je na razini iznad, to je igrač koji je na vrhu svijeta. Oborio je skoro sve rekorde u nogometu i želim mu pomoći da obori još jedan jedan, znajući da sam mu ja pridonio u tome.”

Maurizio je uvjeren kako Ronaldo može postići daleko više od 21 gola u ligi, koliko je postigao protekle sezone. 60-godišnjak se nada kako će Portugalac čak i oboriti rekord po broju golova u jednoj sezoni, koji je postavio Higuain igrajući upravo pod njegovim vodstvom tokom sezone 2015/16 u Napoliju.

Dodao je: “Trenirao sam igrača koji je postavio rekord po broju golova u jednoj sezoni u Seriji A. Volio bih da ga Ronaldo nadmaši.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!