NaslovnicaVijestiSarri se kao i obično BRINE SAMO ZA SEBE: Trener Chelseaja pronašao...

Sarri se kao i obično BRINE SAMO ZA SEBE: Trener Chelseaja pronašao krivca za poraz i ponovo ŠOKIRAO!

Chelsea je ponovo razočarao i izgubio utakmicu protiv Evertona, gdje je ekipa iz Liverpool bez većih problema slavila sa 2:0. Sarri je ponovo bio u centru pažnje.

MAURIZIO SARRI

Trener Maurizio Sarri ponovno je bio pod napadom kritičara, ali je brzo uzvratio udarac. Talijan je ubrzo pronašao krivca za poraz, ali to, naravno, nije bio on.

Šok za Azzurre: Perspektivni defanzivac odbio Italiju i prihvatio poziv Brazila

Chelsea je dominirao u prvom poluvremenu, bili su bolji, ali dobre prilike su ostale neiskorištene, dok su u drugom dijelu domaćini zabili dva puta i osvojili tri boda. Londončani su opet izgubili priliku da se izjednače na ljestvici s četvrtim Arsenalom, na mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

Nakon dvoboja, Sarri je rekao da je, po njegovom mišljenju, momčad odigrala najbolju prvu polovicu sezone. “Mogli bismo postići gol četiri puta, pet puta, a onda smo prestali igrati”, rekao je Talijan nakon utakmice. “Prestali smo se braniti, napadati a trebali smo samo nastaviti u istom ritmu, jer smo sve kontrolirali. Ne razumijem zašto smo na početku drugog poluvremena prestali igrati.”

Na pitanje zašto je Chelsea izgubio, napao je svoje igrače. “Ne znam, igrači ne znaju što se dogodilo, tako da ne mogu objasniti promjene. Što se tiče taktike, pa ako ne igrate, ne igrate. Promijenili smo sustav, ali sve je ostalo po starom. Mislim da su topsihološki problemi. Ako vam se to dogodi, onda sustav i taktika nisu dovoljni, ništa vam ne pomaže.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!