NaslovnicaVijestiSASTANAK ODRŽAN: Barcelona bi mogla finalizirati transfer od 120 milijuna eura sljedećeg...

SASTANAK ODRŽAN: Barcelona bi mogla finalizirati transfer od 120 milijuna eura sljedećeg tjedna!

Barcelona je, kako se izvješćuje, bliže osiguravanju potpisivanja Antoine Griezmanna, budući da je prošlog tjedna održan sastanak sa dužnosnicima Atletico Madrida.

SASTANAK ODRŽAN

Kao što je primijetio Telegraph, francuski internacionalac je prošlog mjeseca potvrdio da će ovog ljeta napustiti Wanda Metropolitano.

Špekulacije oko njegove budućnosti su se proširile, jer je 28-godišnjak došao sa još jedne impresivne sezone u kojoj je postigao 21 gol i dao 10 asistencija u 48 utakmica.

Urugvaj – Peru: Najava posljednje utakmice četvrtfinala Copa Amerike!

Prema riječima Munda Deportiva, preko L’Equipea, prošlog je tjedna održan sastanak između dužnosnika Barcelone i Atletica, a drugi je zakazan za sljedeći tjedan zbog mogućeg transfera pobjednika Svjetskog prvenstva na Nou Campu u iznosu od 120 milijuna eura.

Istaknuto je da će njegova klauzula sa 200 milijuna eura pasti na 120 1. srpnja, dok bi Nelson Semedo mogao biti uključen u posao, budući da je važno naglasiti da bi Griezmann mogao zaključiti transfer sljedećeg tjedna nakon daljnjih razgovora između dvije ekipe.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!