NaslovnicaVijestiSASTAVI BENFICE I DINAMA OTKRIVENI: Orlovi vrijede 205 milijuna eura više od...

SASTAVI BENFICE I DINAMA OTKRIVENI: Orlovi vrijede 205 milijuna eura više od Modrih!

Sastavi Benfica i Dinama otkriveno! Orlovi vrijede 205 milijuna eura više od Modrih! Povijesna utakmica za Dinamo u Europskoj ligi se igra večeras u Lisabonu u 21 sat kada se budu sastali sa Benficom na stadionu Svjetlosti.

Dinamo Zagreb ima pozitivan rezultat iz prve utakmice (1-0), rezultat koji će braniti u Lisabonu u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige.

Svi se pred ovu utakmicu pitaju kakve sastave će izbaciti timovi večeras i tko će biti tu, a tko neće.

Pa prije svega krenut ćemo od Benfice, koja će biti blagi favorit, jer ganjaju rezultat na svom terenu, a najvljeno je preko 50.000 navijača na domaćem stadionu.

MOGUĆI SASTAV BENFICE (4-4-1-1): Vlachodimos (10m €); Andre Almeida (7m €), Ruben Dias (28m €), Ferro(1.5m €), Alejandro Grimaldo (28m €); Pizzi (20m €), Andreas Samaris (4m €), Gabriel (8m €), Rafa Silva (20m €); Joao Felix (15m €), Jonas (3.5m €). (VRIJEDNOST: 277 milijuna eura)

Što se tiče Dinamo Zagreba, oni imaju veliki problema, jer će im nedostajati četiri vrlo važna igrača, a to su Hajrovićm Ademi, Leovac i Šunjić.

Ademi je otpao zbog ozljede, baš kao i Hajrović pred ovaj susret, dok su Šunjić i Leovac van terena zbog suspenzije i velikog broja kartona koje su dobijali.

Međutim, umjesto povrijeđenog Ademija i suspendiranog Šunjića, na sredini terena bi trebao da se nađe Nikola Moro, kojeg treba posebno pratiti, jer na ovoj poziciji nije često igrao, ali s obzirom na njegove nedavne nastupe, vezni red ne bi trebao mnogo osjetiti nedostatke Ademija i Šunjića.

Na desnoj strani obrane se našao Stojanović, koji će pokrivati Rrahmanija. Kadzior će igrati umjesto Hajrovića, dok će mu na sredini terena društvo praviti i Goja, Olmo i Oršić. U vrhu napada nas očekuje Petković, koji je također novi reprezentativac Hrvatske.

MOGUĆI SASTAV DINAMA (4-1-4-1): Dominik Livaković (3m €), Petar Stojanović (1.35m €), Theophile-Catherine (5m €), Emir Dilaver (3m €), Amir Rrahmani (1.5m €), Nikola Moro (2.5m €), Damian Kadzior (1.75m €), Amer Gojak (4.5m €), Dani Olmo (15m €), Mirslav Oršić (3.5m €), Bruno Petković (3m €). (VRIJEDNOST: 72 milijuna eura)

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!