NaslovnicaVijestiOvo su sastavi PSG-a i Bayerna za finale Lige prvaka

Ovo su sastavi PSG-a i Bayerna za finale Lige prvaka

Manje od 24 sata ostalo je do početka velikog okršaja između PSG-a i Bayerna, koji će nam dati novog europskog prvaka. Finale Lige prvaka, u najdužoj sezoni dosada, odigraće se na stadionu da Luz u Lisabonu od 21.00h, po prvi put u povijesti bez publike.

Paris Saint-Germain će pokušati da stigne do prvog europskog naslova u klupskoj povijesti, u svom prvom finalu, dok Bayerni juri šestu titulu, prvu nakon 2013. godine.

I jedni i drugi osvojili su naslove prvaka u nacionalnim prvenstvima, s tim što je francuska Ligue 1 prijevremeno okončana zbog pandemije koronavirusa, kao i nacionalne kupove – dva u slučaju PSG-a, pošto su trijumfovali i u Liga Kupu.

Što se tiče puta do finala, PSG je završio kao prvoplasirani u grupi sa Real Madridom, Club Bruggeom i Galatasarayom, dok je u nokaut fazi eliminisao Borussiu Dortmund, a potom Atalantu i RB Leipzig na završnom turniru u Lisabonu.

Bayern je slavio u svih 10 utakmica ove sezone, u grupi sa Tottenhamom, Olympiacosom i Crvenom Zvezdom, a zatim u dvomeču protiv Chelseaja u osmini finala, te protiv Barcelone i Lyona u Lisabonu.

PSG: Rico; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Verratti, Marquinhos, Herrera; Di María, Neymar, Mbappé

Upitni: Kurzawa, Navas

Bayern: Neuer; Kimmich, Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Thiago; Perišić, Müller, Gnabry; Lewandowski

Upitni: Boateng (muscular), Pavard (ankle)

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!