NaslovnicaVijestiSastavljena momčad od igrača koji imaju najviše crvenih kartona na svojoj poziciji...

Sastavljena momčad od igrača koji imaju najviše crvenih kartona na svojoj poziciji u povijesti nogometa!

Sergio Ramos, Zlatan Ibrahimović i Edgar Davids se nalaze u najprljavijoj momčadi u nogometu.

Sastavljena momčad

Transfermarkt je prikupio sve ključne podatke i utvrdio koji igrače je imao najviše crvenih kartona na svakoj poziciji na terenu da bi na kraju stvorili ekipu koja ima smiješnih 168 crvenih kartona za 11 igrača.

Jens Lehmann je na golu nakon što je sedam puta dobio crveni, a igrači Pepe i Ramos igraju u obrani nakon što su sakupili 12, odnosno 26 crvenih kartona u karijeri.

Ramos, igrač sa najviše kartona u povijesti La Lige i Lige prvaka, dobio je izravni crveni u porazu Real Madrida od 2 – 1 od Manchester Cityja na Bernabeuu u veljači.

Stražnju četvorku upotpunjuju Patrice Evra i Marco Materazzi, kojem se pridružio Zinedine Zidane – kojem je pokazan njegov 14. i posljednji crveni karton kada je glavom udario Talijana u finalu Svjetskog kupa 2006. godine.

Romske legende Francesco Totti i Daniele De Rossi bili su skloni crvenim kartonima, pokupivši 31 crveni između sebe prije odlaska u mirovinu – dok je Davids imao ukupno 25 crvenih.

Nizozemac je tri puta dobio crveni u osam utakmica kada je bio igrač-menadžer Barneta.

Gore na vrhu napada je partnerstvo Zlatana Ibrahimovića i Marija Balotellija jer su, uprkos njihovim posebnim sposobnostima, uvijek bili u opasnosti da budu upućeni na rano tuširanje. Obojica su dobila po 13 crvenih kartona do sada.

Balotelli, koji je dobio crveni u roku od sedam minuta nakon dolaska za Bresciju u siječnju, u njegov ugovor s Liverpoolom ubacili su jedinstvenu klauzulu o dobrom ponašanju.

To znači da bi Talijan dobio bonus od milijun funti ako ne bude dobio crveni karton tri ili više puta tijekom svoje jednodnevne sezone na Anfieldu.

Evo cijele momčadi koja ima najviše crvenih kartona u povijesti nogometa:

Sastavljena momčad

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!