NaslovnicaVijestiSaudijci osnivaju novo klupsko natjecanje na svjetskoj razini

Saudijci osnivaju novo klupsko natjecanje na svjetskoj razini

Prema izvješćima talijanskih medija, Saudijci razmatraju mogućnost stvaranja revolucionarnog klupskog nogometnog natjecanja na globalnoj razini. Inspirirani konceptom NBA lige u košarci, planiraju lansirati svjetsku nogometnu ligu koja bi mogla promijeniti pejzaž nogometnog sporta.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Razmatra se inovativna strategija formiranja raznolikih svjetskih konferencija sličnih onima u NBA ligi, gdje bi elite klubovi sudjelovali u uzbuđujućem doigravanju.

Predloženo je stvaranje tri do četiri konferencije, svaka s 16 do 18 odabranih klubova, čije bi najbolje ekipe zatim započele borbu u napetom doigravanju. S obiljem financijskih resursa na raspolaganju, ovaj ambiciozni koncept bi mogao značajno promijeniti nogometni krajolik, dok bi se s druge strane UEFA mogla suočiti s ozbiljnim izazovima.

Ova obavijest slijedi nakon nedavnih izvještaja koji su sugerirali da bi klubovi iz Saudijske Arabije mogli stupiti u natjecanje Lige prvaka, koja će se proširiti na 36 ekipa u nadolazećoj sezoni. Sada, saudijski dužnosnici nastoje uvjeriti UEFA-u da njihovi timovi dobiju ekskluzivnu pozivnicu za sudjelovanje u ovom prestižnom natjecanju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!