NaslovnicaVijestiSaudijci počeli dovoditi i mlade talente: Jedan od najvećih bisera španjolskog nogometa...

Saudijci počeli dovoditi i mlade talente: Jedan od najvećih bisera španjolskog nogometa u Al-Ahliju

Čini se da su bogati arapski vlasnici, nakon igrača čije su karijere uglavnom na zalasku, počeli dovoditi mlade i perspektivne nogometaše poput Gabrija Veige. Jedan od najvećih bisera španjolskog nogometa s 21 godinom karijeru će nastaviti u saudijskom Al-Ahliju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Potvrda ove informacije dolazi od uglednog talijanskog novinara Fabrizia Romana, koji je iznio i detalje transfera.

Početkom proljeća činilo se da će ga Real otkupiti i ostaviti na posudbi u Celti, ali do dogovora nije došlo. Napoli je duže vreme vodio pregovore sa Celtom u vezi s potencijalnim dovođenjem igrača, ali italijanski prvak nije mogao konkurirati protiv moćnog finansijskog diva kao što je Al-Ahli.

Fabrizio Romano piše da su se poslovi odvijali u tajnosti i da nisu poznate konkretne brojke za ovaj iznenađujući transfer.

Prema Transfermarktu Veiga vrijedi 30 milijuna eura, a u La Ligi je u 50 utakmica postigao 11 golova i upisao četiri asistencije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!