NaslovnicaVijestiSaudijci šokirali većinu navijača Newcastlea zbog promjene grba i boje na novom...

Saudijci šokirali većinu navijača Newcastlea zbog promjene grba i boje na novom dresu

Navijači Newcastlea bili su presretni kada su Saudijci kupili njihov klub i na kraju ostavili momčad u Premiershipu, no pitanje je koliko će im se svidjeti novi dres momčadi za sljedeću sezonu, sudeći po kritikama na društvenim mrežama.

Naime, gostujući dres bit će u bojama Saudijske Arabije i vrlo sličan dresu reprezentacije ove kraljevine, piše Daily Mail.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Promijenit će se i grb Newcastlea koji će biti zeleno-bijeli, uz bijelu podlogu, detalji na rukavima i ovratniku te vroj i ime igrača bit će zeleni.

Britanski mediji navode da je razlog ove promjene to što saudijski vlasnici žele poboljšati prodaju u svojoj bogatoj zemlji.

Dolaskom investitora iz Saudijske Arabije u klub se slilo mnogo novca, došao je novi trener i kupljena su pojačanja, tako da novca definitivno ne nedostaje. No, prihod je nužan kako bi zbog finansijskog fair-playa mogao biti povećan budžet za transfere i iznositi minimalno 80 milijuna eura.

Dodatna sredstva osigurat će se prodajom igrača, a podsjetimo da je u prvom prijelaznom roku otkako su bogati saudijski vlasnici preuzeli klub za pet igrača potrošeno više od 100 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!