NaslovnicaVijestiSaudijska Arabija preuzima vodeću ulogu sponzora FIFA-e: Planira se potpisivanje ugovora vrijednog...

Saudijska Arabija preuzima vodeću ulogu sponzora FIFA-e: Planira se potpisivanje ugovora vrijednog 800 milijuna

Uskoro se očekuje da će naftna kompanija Aramco, koja je u vlasništvu Saudijske Arabije, postati glavni sponzor FIFA-e, a iz tog ugovora FIFA će godišnje dobiti 84 milijuna dolara.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Aramco se prema nekim izvorima smatra “najprofitabilnijom svjetskom kompanijom”, a njihovo financijsko pokroviteljstvo FIFA-i predviđa se na razdoblje od 10 godina.

Vrlo je izgledno da se to ciljano podudara s 2034. godinom, kada Saudijska Arabija planira biti domaćin Svjetskog prvenstva. Nakon povlačenja Australije, Saudijska Arabija je jedini preostali kandidat za domaćinstvo, što sugerira da će vjerojatno dobiti priliku organizirati događaj.

Prema izvješću američkog lista The Times, pregovori između Aramca i FIFA-e su u završnoj fazi. Ako se ostvari, Saudijci bi preuzeli vodeću poziciju među najvećim sponzorima FIFA-e, zamijenivši Visu i Coca-Colu koje su dugi niz godina dominirale reklamiranjem svojih proizvoda na najprestižnijim nogometnim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!