NaslovnicaVijestiSaudijska Arabija priprema ponudu za posudbu Lionela Messija kako bi obnovila rivalstvo...

Saudijska Arabija priprema ponudu za posudbu Lionela Messija kako bi obnovila rivalstvo s Cristianom Ronaldom

Saudijska Arabija navodno priprema ponudu za posudbu Lionela Messija kako bi ponovno rasplamsala njegovo rivalstvo s Cristianom Ronaldom. Messi je bio u sjajnoj formi od kako je potpisao za Inter Miami tijekom ljeta pomažući MLS momčadi da osvoji svoj prvi trofej.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sedmerostruki osvajač Zlatne lopte kupio je i vilu vrijednu 10,8 milijuna dolara u Floridi u rujnu, što je ukazivalo na to da će nastaviti igrati u Inter Miamiju. Međutim, Saudijska Arabija nije odustala od potpisa ovog Argentinca te istražuje opciju da ga dovede na posudbu ovog zimskog prijelaznog roka.

To tvrdi novinar Sky Sportsa Rudy Galetti, koji tvrdi da su “interne procjene još u tijeku”, ali da se “očekuju brzi razvoji događaja”.

Ako bi se pridružio saudijskoj ligi, Messi bi ponovno pokrenuo svoje dugogodišnje rivalstvo s Cristianom Ronaldom, koji trenutno igra za Al Nassr. U teoriji, posudba bi bila najlogičnija opcija s obzirom da MLS završava krajem veljače, što Messiju daje gotovo pet mjeseci odmora.

Saudijski klub Al Hilal prethodno je pokušao privući Messija ponudom od impresivnih 400 milijuna eura godišnje, no Messi je imao druge planove.

36-godišnjak navodno napušta Inter Miami nakon što mu istekne ugovor 2025. godine i nema planova za produžetak boravka.

No, ranije je nagovijestio kako se planira vratiti u dječački klub Newell’s Old Boys, a povratak u Barcelonu također nije isključen.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!